Heb je Kodi 17 geinstalleerd en blijft het beeld na een tijde hangen als je een film aan het afspelen bent maar gaat het geluid door?
De kans is dan groot dat je een box hebt van vóór maart 2017, en dat je even een instelling moet aanpassen.

Let op: Dit is een ander probleem dan bufferen. Bij bufferen zie je dat de film "gepauzeerd" wordt en blijft laden.

• Klik op Instellingen

• Klik op Speler

• Ga naar "Toestaan hardwareversnelling - MediaCodec" en zet deze uit.

Hierna moet het afspelen weer vloeiend gaan!