Op de TvBox Pro staat standaard Kodi 16 voor geïnstalleerd.
Tegenwoordig werken een aantal addons echter beter op Kodi 17.
Hier daarom een uitleg hoe u Kodi het makkelijkste kunt upgraden naar Kodi 16, en deze nog wel met onze interface werkt.

Zorg dat je Kodi hebt afgesloten en in Android zit:

• Klik op "My Apps".

• Scroll naar beneden en open de app "TvBox Pro".

• Klik op "Reset mijn TvBox Pro".

• Wacht geduldig tot het balkje klaar is met downloaden en installeren klaar is.

• Zodra je dit scherm ziet, klik je 1x op terug/ESC om te gaan naar de TvBox Pro app.

• Klik hier op "Herinstalleer de Kodi Applicatie", en wacht geduldig een aantal seconden/minuten tot er een scherm opent.

Standaard staat het installeren van apps uit onbekende bronnen uit op de box.
Het kan zijn dat je dit eerder al een keer hebt aan gezet, dan kun je de komende 2 stappen overslaan.

• Als je deze melding krijgt, klik dan op "Instellingen".

• Zet hier "Onbekende bronnen" op aan, en klik terug naar het volgende scherm.

• Als je niet automatisch terug komt in het installatiescherm van Kodi, klik dan nog een keer op "Herinstalleer de Kodi applicatie, en wacht tot het volgende scherm verschijnt.

• Klik hier op "Installeren".

Als de app geinstalleerd is kun je Kodi weer openen en gebruik maken van de vernieuwde Kodi 17!