LET OP:
Ook al moeten hiervoor accounts aangemaakt worden, en betaal je bij Real-Debrid voor de streams...

Het is nog steeds niet toegestaan om zonder toestemming materiaal te bekijken waar copyright op rust!

De laatste tijd is het lastig om HD streams te krijgen.
Hieronder 2 dingen die je kunt doen, om meer 1080p en HD streams te krijgen.

We behandelen 2 opties:
Optie 1: Een betaald account via Real Debrid, dit kost 16 euro (17 euro via Ideal) per half jaar maar dan heeft u onbeperkt 1080p/HD streams en vaak zelfs met 5.1 geluid! (TIP!)

Optie 2: Een account aanmaken bij Alluc, en 100 goede streams per dag gratis krijgen. Deze streams zijn echter alsnog vaak gecomprimeerd. Dit raden we alleen aan als je niet voor Real debrid wilt betalen.

Beide van deze opties gaan we instellen binnen Covenant.

1. Real Debrid

We beginnen met het aanschaffen van een abonnement via Ideal.
Als je een creditkaart hebt kun je deze stappen overslaan en gaan naar stap 2, en kies je daar voor creditkaart in plaats van een code.

Stap 1

• Vul je gegevens in.
  • De verzendgegevens worden nergens voor gebruikt, je krijg je codes via mail.
  • Klik op Save.

• Scroll naar onderen tot je Ideal ziet staan, en kies je bank.
  • Loop de betaling door.

• Zodra de betaling is gelukt, klik je rechtsboven op je naam.

• Hier klik je op "Order history and details".
  • Klik hierna op je (enige) order.

• Bij Messages zie je een code staan (rode pijl). Deze heb je straks nodig.

Stap 2

• Ga naar https://real-debrid.com/
  • Klik rechtsboven op "Aanmelden", en doorloop de stappen voor het maken van een account.
  • Deze gegevens moet je goed onthouden, deze vul je straks op de TvBox Pro in.

• Ga naar je email om je account te activeren.
  • Na het activeren meld je je aan op de website.

• Zodra je bent ingelogd, scroll je naar beneden en zie je dit scherm.
  • Klik op "U heeft reeds een Code? Vul deze dan hier in".

• Vul je code in die je in stap 1 hebt gekregen.
  • Klik op inwisselen.
  • Als alles is gelukt zie je in het groen een melding te zien dat het is gelukt.

Stap 3

• Ga op je TvBox Pro naar instellingen.

• Ga op de TvBox Pro in Kodi naar Instellingen.

• Klik op Addons.

• Klik op Mijn Addons.

• Ga onderaan naar Video Addons.

• Klik op Covenant.

• Klik rechts op Configuren.

• Ga naar Accounts.
  • Klik bij Debrid-Service op "URLResolver Settings".

• Ga naar Universele Resolvers.
  • Klik op "(Her)Authoriseren Mijn Account.

• Je krijgt nu dit scherm te zien.

• Pak nu je telefoon/laptop/pc erbij.

• Op je telefoon/laptop/pc ga je nu naar https://real-debrid.com/device
    (Als het goed is ben je nog ingelogd, zo niet dan log je ook in.)
  • Hier vul je de code in die je op het scherm van je TvBox Pro ziet staan.
  • Klik op Continue.
  • Klik op Allow.

Klaar!
Je ziet dat de TvBox Pro automatisch van de popup af gaat.
Als je nu binnen Covenant iets wilt kijken zul je zien dat je een hele waslijst aan goede streams zult krijgen!.

2. Alluc

Stap 1

• Ga naar https://accounts.alluc.ee/
  • Klik op boven het formulier op Register.
  • Vul je gegevens in, en check de vinkjes en reCAPTCHA.
  • Klik onderaan op Register.

• Ga naar je email om de bevestigingsmail te openen (dit kan 10 minuten duren).
  • Klik op de bevestigingslink in de mail.
  • Als het goed is wordt je automatisch ingelogd op de site van alluc, zo niet dan log je handmatig in.

• Op deze pagina vindt je je API Key, deze heb je straks nodig. LET OP: Deze key moet exact overgenomen worden!

Stap 2

• Ga op de TvBox Pro in Kodi naar Instellingen.

• Klik op Addons.

• Klik op Mijn Addons.

• Ga onderaan naar Video Addons.

• Klik op Covenant.

• Klik rechts op Configuren.

• Ga naar Accounts.
  • Scroll naar beneden naar Alluc.
  • Bij "API" vul je de api key in, die je net van je account op de alluc website hebt afgehaald. LET OP: helemaal correct, inclusief kleine en hoofdletters!
  • "Results Limit" zet je op 20! Je krijgt namelijk maar 200 links per dag gratis, als je het limiet op 100 laat kun je maar 2 films/series opzoeken.
  • Vink het vakje achter downloads AAN! Je download niets, maar anders werkt het niet goed.

Klaar!
Als je nu in Covenant iets opzoekt zul je zien dat je betere streams krijgt!
Ben je nog niet tevreden over het aantal/kwaliteit streams? Dan kun je het beste Real Debrid gebruiken.

LET OP:
Ook al moeten hiervoor accounts aangemaakt worden, en betaal je bij Real-Debrid voor de streams...

Het is nog steeds niet toegestaan om zonder toestemming materiaal te bekijken waar copyright op rust!