LET OP:
Ook al moeten hiervoor accounts aangemaakt worden, en betaal je bij Real-Debrid voor de streams...

Het is nog steeds niet toegestaan om zonder toestemming materiaal te bekijken waar copyright op rust!

De laatste tijd is het lastig om HD streams te krijgen.
Een betaald account via Real Debrid, dit kost 16 euro (17 euro via Ideal) per half jaar maar dan heeft u onbeperkt 1080p/HD streams en vaak zelfs met 5.1 geluid! (TIP!)

Deze handleiding is voor Kodi 17, als je deze nog niet hebt geinstalleerd volg dan eerst deze stappen: https://help.tvboxpro.nl/support/solutions/articles/14000091488-upgraden-naar-kodi-17

Real Debrid

We beginnen met het aanschaffen van een abonnement via Ideal.
Als je een creditkaart hebt kun je deze stappen overslaan en gaan naar stap 2, en kies je daar voor creditkaart in plaats van een code.

Stap 1

• Vul je gegevens in.
  • De verzendgegevens worden nergens voor gebruikt, je krijg je codes via mail.
  • Klik op Save.

• Scroll naar onderen tot je Ideal ziet staan, en kies je bank.
  • Loop de betaling door.

• Zodra de betaling is gelukt, klik je rechtsboven op je naam.

• Hier klik je op "Order history and details".
  • Klik hierna op je (enige) order.

• Bij Messages zie je een code staan (rode pijl). Deze heb je straks nodig.

Stap 2

• Ga naar https://real-debrid.com/
  • Klik rechtsboven op "Aanmelden", en doorloop de stappen voor het maken van een account.
  • Deze gegevens moet je goed onthouden, deze vul je straks op de TvBox Pro in.

• Ga naar je email om je account te activeren.
  • Na het activeren meld je je aan op de website.

• Zodra je bent ingelogd, scroll je naar beneden en zie je dit scherm.
  • Klik op "U heeft reeds een Code? Vul deze dan hier in".

• Vul je code in die je in stap 1 hebt gekregen.
  • Klik op inwisselen.
  • Als alles is gelukt zie je in het groen een melding te zien dat het is gelukt.

Stap 3

• Ga op je TvBox Pro naar instellingen.

• Ga op de TvBox Pro in Kodi naar Instellingen.

• Klik op Real Debrid.

• Ga naar Universele Resolvers.
  • Klik onder Real-Debrid op "(Her)Authoriseren Mijn Account.

• Je krijgt nu dit scherm te zien.

• Pak nu je telefoon/laptop/pc erbij.

• Op je telefoon/laptop/pc ga je nu naar https://real-debrid.com/device
    (Als het goed is ben je nog ingelogd, zo niet dan log je ook in.)
  • Hier vul je de code in die je op het scherm van je TvBox Pro ziet staan.
  • Klik op Continue.
  • Klik op Allow.

Klaar!
Je ziet dat de TvBox Pro automatisch van de popup af gaat.
Als je nu binnen de addons Yoda, Uranus, Neptune Rising of Exodus iets wilt kijken zul je zien dat je een hele waslijst aan goede streams zult krijgen!.

LET OP:
Ook al moeten hiervoor accounts aangemaakt worden, en betaal je bij Real-Debrid voor de streams...

Het is nog steeds niet toegestaan om zonder toestemming materiaal te bekijken waar copyright op rust!