Mochten er problemen zijn ontstaan op je TvBox Pro, dan kun je de box altijd even terug zetten in Fabrieksinstellingen.
Zou is die weer precies hetzelfde als toen die binnen kwam, en zijn je problemen opgelost!

Zorg dat je Kodi hebt afgesloten en in Android bent:

• Klik op "Settings".

• Klik op "Opslag en herstel".

• Klik op "Fabrieksinstellingen terugzetten".

• Klik nog een keer op "Fabrieksinstellingen terugzetten".

• Klik op "Alles wissen".

Nu wordt de TvBox Pro weer helemaal terug gezet in de staat waarin die binnen kwam.
Hierna moet je eventueel weer je wifi instellen.

Let op dat de box weer terug wordt gezet met Kodi 16.
Hierna moet je dus weer even de stappen uit deze link volgen:
https://help.tvboxpro.nl/support/solutions/articles/14000091488-upgraden-naar-kodi-17