Wordt je TvBox Pro wat trager, of krijg je steeds meer foutmeldingen in Kodi?
Je kunt heel simpel even de streamsoftware reset doen, zo heb je weer een fris systeem die weer sneller draait!

Zorg dat je Kodi hebt afgesloten en in Android zit:

• Klik op "My Apps".

• Scroll naar beneden en open de app "TvBox Pro".

• Klik op "Reset mijn TvBox Pro".

• Wacht geduldig tot het balkje klaar is met downloaden en installeren klaar is.

Als je dit scherm ziet is de reset klaar, en kun je weer terug naar Kodi !
Geniet van je frisse systeem!

LET OP: Als je nog geen gebruik maakt van Kodi 17, dan moet je deze ook nog even installeren: https://help.tvboxpro.nl/support/solutions/articles/14000091488-upgraden-naar-kodi-17