Als je onze TvBox Pro interface wilt blijven gebruiken kun je Kodi 17 (nog) NIET installeren!

Er zijn nog teveel addons die niet klaar zijn voor deze update, vandaar dat we daar mee wachten.

Zorg ervoor dat je de Kodi app dus NIET update, ook niet vanuit de Playstore door bij "Mijn apps en games" te klikken op "Alles updaten".

Ik heb toch per ongeluk Kodi 17 erop gezet.

Optie 1

Het makkelijkste is om dan even de Fabrieksinstellingen terug te zetten: https://help.tvboxpro.nl/solution/articles/14000058434-de-tvbox-pro-terugzetten-in-fabrieksinstellingen
Hierna staat alles weer goed.

Optie 2

Wil je de Fabrieksinstellingen niet terug zetten omdat je bijvoorbeeld veel andere apps hebt gedownload?

Ga dan als volgt te werk:

1. Ga in Android naar Settings => Apps => Gedownloade Apps => Kodi => Verwijderen.
  2. Ga in Android naar My Apps => TvBox Pro => Kodi app downloaden.
  3. Wacht nu even tot je een scherm krijgt met het installeren van Kodi, en installeer deze.
  4. Klik nu in de TvBox Pro app op "Reset mijn TvBox Pro".
  5. Hierna kun je Kodi weer opstarten.