Het extra keyboard aansluiten
  • Haal het keyboard uit de verpakking.
  • Open het klepje die in de achterkant van het keyboard zit.
  • Haal het kleine usb ontvangertje er voorzichtig uit
  • Stop de usb ontvanger in een usb poort van de TvBox Pro
  • Zet het extra keyboard aan door middel van het schuifknopje bovenop het keyboard.
  • Nu heb je verbinding!

Het extra keyboard werkt niet
Hier kunnen verschillende oorzaken voor zijn. Probeer de volgende oplossingen.
  1. Het kan zijn dat de accu leeg is, probeer hem op te laden met het bijgeleverde snoertje, en laat hem een paar uurtjes laden.
  2. Branden de lampjes wel, maar heb je geen verbinding? Probeer de ontvanger eens in de usb poort aan de achterkant van de TvBox Pro.
  3. Start de TvBox Pro opnieuw op, door de stroom er even af te halen.

Lukt het na het volgen van deze stappen nog steeds niet? Neem dan even contact met ons op!