De TvBox Pro voegt standaard vaak al een ondertiteling toe aan de film of serie die je gaat kijken.
Als deze ondertiteling niet helemaal gelijk loopt, zijn er verschillende manieren om dit op te lossen.

Oplossing 1 : Andere ondertitel selecteren

• Klik tijdens het afspelen op de OK knop op de afstandsbediening.
  • Er komt nu een menu tevoorschijn, klik hier op Ondertiteling
  • Klik op Downloaden

Je krijgt nu een lijst met beschikbare ondertitels te zien.
Aan de rechterkant staan ook verschillende aanbieders. Standaard worden als eerste de ondertitels van OpenSubtitles.org getoond.
Mocht hier geen goede tussen zitten, of als hun website uit de lucht is, klikt u gewoon op een andere aanbieder.
Bijvoorbeeld Addic7ed.com.
  • Selecteer de bovenste ondertitel.
  • Kijk of deze klopt.
  • Klopt deze niet? Herhaal dan de stappen en selecteer een andere ondertitel.

Oplossing 2 : Ondertitel synchroniseren

Is er geen ondertitel die precies klopt met je film of serie? Dan kun je de ondertiteling ook synchroniseren.
Hiermee zet je de ondertiteling een paar seconden eerder of later.

• Klik tijdens het afspelen op de OK knop op de afstandsbediening.
  • Er komt nu een menu tevoorschijn, klik hier op Geluid.

• Klik op Ondertitels synchronisatie

Nu krijg je bovenin je beeld een balk.
Door op de pijltjes op de afstandsbediening naar links of naar rechts te klikken, kun je de ondertiteling op de seconde gelijk zetten.
Naar links: Ondertiteling wordt later laten zien

Naar rechts: Ondertiteling wordt eerder laten zien

Oplossing 3 : Een andere stream selecteren

Toen je de film ging afspelen had je de keuze tussen meerdere streams.

Mocht er geen enkele ondertiteling lekker lopen met de film of serie die je wilt kijken, en je hebt geen zin om de ondertiteling te synchroniseren, kun je ook een andere stream opzetten.
Als je bijvoorbeeld eerst de bovenste stream hebt geselecteerd, kan het zijn dat als je de tweede stream selecteerd, je wel een goede ondertiteling kunt vinden.

Kun je helemaal geen Nederlandse ondertiteling vinden? Ook niet bij Addic7ed of Podnapsi?
Dan is de film of serie waarschijnlijk te nieuw.
Bij films kun je het na een week weer proberen, bij series vaak al na een dag.