De TvBox Pro heeft tijdens het opstarten geen goede verbinding met internet gehad.
Tijdens het verbinden met internet synchroniseert de TvBox Pro de tijd namelijk met het internet.
Zorg dat je internet verbinding goed is ingesteld, en start de TvBox Pro opnieuw op.

Staat de datum nog steeds op 1 januari 1970 of 2015?
Dan klopt er nog steeds iets niet met je internet verbinding.
Controleer je Wifi code, of internet kabel, en doe de Speedtest in My Apps => Speedtest om te kijken of je internet verbinding goed werkt.