Krijg je de volgende melding te zien?

Met het extra keyboard is het heel simpel om deze weg te krijgen, je gebruikt de mousepad om naar de OK button te navigeren en klikt hier op.

Met de meegeleverde afstandsbediening doe je dit als volgt:

1. Klik op de afstandsbediening op het knopje met de computermuis er op
  2. Nu is de cursor geactiveerd, en kan je met de pijltjes knoppen deze navigeren naar de OK knop
  3. Als de cursor op de blauwe OK knop staat, klik je op de afstandsbediening ook op OK.
  4. De melding is nu weg, klik weer op de afstandsbediening op het knopje met de computermuis erop, om de cursor weer te deactiveren.