De TvBox Pro maakt een tijdelijk geheugen aan, om zo sneller door de menu's te kunnen navigeren.

Na een tijdje kan dit geheugen zo zijn opgelopen dat de box wat trager wordt.

Om dit op te lossen doe het volgende:

1. Klik in het hoofdmenu van de streamsoftware op Instellingen.
  2. Kies voor Onderhoud
  3. Verwijder Cache
  4. Verwijder Thumbnails
  5. Verwijder Packages
  6. Ga nu terug naar het hoofdmenu en kies voor Afsluiten
  7. Start nu de streamsoftware/Kodi opnieuw op door op het Kodi icoontje te klikken.

Herhaal deze stappen elke maand/paar maanden (afhankelijk van hoeveel je hem gebruikt), om te verzekeren dat je TvBox Pro razend snel blijft!