Nu het Europees hof negatief heeft geoordeeld zijn er een hoop vragen over de TvBox Pro:
http://www.nu.nl/internet/4648689/rechter-mag-speler-illegale-filmstreams-verbieden.html

https://computertotaal.nl/artikelen/nieuws/europees-hof-oordeelt-dat-verkoop-streamingkastjes-verboden-is

Is de TvBox Pro illegaal?
Nee de TvBox Pro is een Android computer, hier is niets illegaals aan.
Waar deze uitspraak over gaat is het voor-installeren van de addons in Kodi.
Het is nu aan de rechter in Nederland om dat ook daadwerkelijk te gaan verbieden.
Mocht deze dat gaan doen, dan mogen wij de TvBox Pro dus alleen nog maar verkopen met een kale Kodi installatie.
Tot dat duidelijk is stoppen we met de verkoop van de TvBox Pro, het heeft dus ook geen zin om ons hierover te mailen.

Is het streamen illegaal?
Ja als het gaat om materiaal waar auteursrecht op rust, al heeft Brein aangegeven dat de focus momenteel uit gaat naar het voor installeren van de stream boxen, en dus naar de verkopers.
De consument wordt voorlopig met rust gelaten, je hoeft je geen zorgen te maken over boetes.

Blijven er wel nieuwe films en series bijkomen?
Jazeker, deze updates gaan gewoon automatisch door.

Kan ik iets doen?
Als je het zekere voor het onzekere wilt nemen kun je altijd een VPN verbinding instellen.
Dit zorgt ervoor dat je anoniem de TvBox Pro gebruikt.
Niemand kan dan zien wat en óf je streamt.
Zo'n VPN verbinding schaf je aan op bijvoorbeeld www.ipvanish.com.
Het is erg simpel te installeren door middel van een app.

Support
Wij blijven natuurlijk gewoon bereikbaar als je vragen hebt of als er iets niet lukt met je TvBox Pro.
Lees eerst even de artikelen door op deze help pagina voordat je je vraag stelt.
Meestal staat je vraag er al bij. Zo niet, dan vind je onderaan de pagina een contact formulier.